ג'מבליה
ג'מבליה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 10 . מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שרימפס, אורז, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו סיר אחד ג'מבליה, וג'מבליה, ו ג'מבליה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בשמן חם בתנור הולנדי על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב מתמיד, 5 דקות או עד להשחמה.
מוציאים נקניק בעזרת כף מחוררת.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת 7 המרכיבים הבאים לטפטופים חמים; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים עגבניות, הבא 3 מרכיבים, ונקניק. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם 20 דקות או עד שהאורז רך.
מערבבים שרימפס; מכסים ומבשלים 5 דקות או סתם עד שהשרימפס הופך לורוד. מערבבים פטרוזיליה.
להקפיא: הכינו מתכון לפי ההוראות. קו תחתון ודפנות של תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ 'עם נייר אלומיניום כבד, המאפשר להאריך 2 עד 3 אינץ' על הצדדים; ממלאים בג ' מבליה. מכסים ומקפיאים. להגשה, הסר נייר כסף, החזיר תבשיל לתבנית אפייה מקורית; מכסים ומפשירים במקרר 24 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים בחום של 350 עד לחימום יסודי.