המתכון האיטלקי Jambalaya יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו garnishes: בצל ירוק, פלפל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Jambalaya, Jambalaya, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
נקניק איטלקי חום בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הסר נקניק מהתנור ההולנדי באמצעות כף מחוררת, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 קילו שוקי עוף
3
מבשלים עוף וחזיר בטפטופים חמים בתנור הולנדי על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Salneval Albarino. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.