ג'ק-או-לנטרן.
צריך תוספת חלב חינם? ג'ק-או-לנטרן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גביע גלידה ופל, פונדנט, סוכר לקשט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ג'ק-או-לנטרן., עוגיות ג'ק-או-לנטרן, ו עוגת ג'ק-או-לנטרן סלופי ג' ו.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. משמנים קלות את החלק התחתון של כל מחבת עוגה, ואז בשורה אותו עם נייר שעווה או נייר קלף ושומן קל קמח התחתון והצדדים. מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים את העוגות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 30 דקות. לקרר את העוגות לחלוטין המחבתות על מדפים קירור ולאחר מכן להפוך אותם על המדפים.
בעוד העוגות מתקררות, להעביר 1 כוס של ציפוי כוס מדידה. צבע זה ירוק (ראה טיפים לקשט). גוון את שאר הציפוי כתום.
באמצעות מרית אופסט, להפיץ שכבה דקה של ציפוי כתום על פני השטח השטוח של עוגה 1. הפוך את העוגה השנייה על גבי הראשונה, ומצטרף המשטחים השטוחים של שתי הכיפות יחד.
להעביר את העוגה שהורכבה לבסיס הקרטון, אם שימוש, או צלחת עוגה. מכסים את העוגה לחלוטין עם שאר ציפוי הכתום.
כדי לעשות חריצי צלעות כפי שמוצג בתמונה, להחזיק קש פלסטיק נגד העוגה, מעקל אותו מלמטה למעלה. הרם אותו, למקם אותו מחדש, ולחץ שוב. חזור בכל רחבי העוגה. (בעדינות לחתוך את הצלעות עם שיפוד אם אין לך קש.)
עבור גזע, הפוך את גביע הגלידה, באמצעות מרית נקייה, לכסות אותו עם ציפוי ירוק; להוסיף יותר זיגוג בחלק העליון כדי לתת את הגבעול קצה מעוקל.
מניחים את הגבעול על גבי העוגה.
להתאים שקית לקשט עם מצמד ואת קצה העלה; להוסיף 1 כוס של ציפוי ירוק לשקית. בהתייחסו לתמונה, צינור כמה עלים סביב הבסיס של גזע. תחזיק את התיק בזווית ליד הגבעול. לסחוט קצת ציפוי, המאפשר לו מאוורר לתוך בסיס רחב, ואז להקטין את הלחץ לאט למשוך את הקצה משם, הרמת מעט, כדי ליצור נקודה.
הסר את קצה העלה ולהחליף עם קצה עגול. קנוקנות צינור סביב גזע ועלים.
מניחים את הקצה שבו אתה רוצה את הגיד להתחיל. באמצעות לחץ זוגי, לסחוט קצת ציפוי ולהזיז את הקצה כדי לצייר את הגיד. שחרר את הלחץ והרם את הקצה כאשר הגיד הוא האורך הרצוי.
באמצעות מערוך, לגלגל את הפונדנט ל 1/8 אינץ ' עבה. בהתייחסו לתמונה ושימוש סכין קטנה, חדה, לחתוך את התכונות. עבור העיניים, לחתוך 2 משולשים על 1 1/2 אינץ 'רחב בבסיס ו 1 1/2 אינץ' במרכז. עבור האף, לחתוך משולש אחר קצת יותר קטן מאשר העיניים.
חותכים את החיוך להיות כ 4 אינץ ' מקצה לקצה. אתה יכול לצייר דפוס נייר ראשון אם אתה רוצה.
מורחים את הסוכר השחור על צלחת קטנה (גדולה מספיק כדי להחזיק את החיוך) באמצעות החלק האחורי של הכף. לחץ על כל חיתוך לתוך הסוכר ולאחר מכן הפוך את לגזור מצופה על הדלעת כדי ליצור את הפנים, לחיצה עליו לתוך הזיגוג.
להעביר את העוגה לצלחת הגשה אם עדיין לא עשית זאת.
* בחר את הצבעים שלך: צבעי המזון הטובים ביותר לשימוש הם זני ג 'ל והדבקה; סוג הנוזל מגיע בפחות צבעים ואתה צריך הרבה יותר מזה מאשר של ג' ל או להדביק כדי להשיג את אותה עוצמת גוון. אם אתה רוצה לערבב צבע מותאם אישית, לערבב ג 'ל עם ג' ל, להדביק עם להדביק, או נוזל עם נוזל. צבע ג ' ל מגיע בבקבוק עם העליון לסחוט; פשוט לסחוט טיפות של צבע. צבע הדבק מגיע בצנצנת קטנה; הוא מרוכז יותר מאשר ג ' ל ואתה צריך פחות ממנו. השתמש בקיסם או בקצה מרית אופסט כדי להוסיף "טיפה" של צבע הדבק לציפוי שלך. * כדי גוון ציפוי, להוסיף כמה טיפות של צבע, לערבב ביסודיות, ולאחר מכן להוסיף ולערבב יותר צבע טיפה אחת בכל פעם עד העוצמה הרצויה מושגת. * כדי למלא שקית מאפה עם זיגוג או זיגוג, תחילה להתאים מצמד עצה על התיק. ואז לקפל את כ 2 אינץ ' בקצה הפתוח. לתפוס את התיק מתחת מקופל למטה סעיף (או לתמוך בו בכוס קטנה) ולמלא את התיק חצי מלא עם הזיגוג. לפתוח את התיק ולסובב את החלק העליון, מכריח את הזיגוג לתוך הקצה.* אתה יכול להשתמש עלים ירוקים מוכנים ממתקים ירוקים מחרוזות במקום קנוקנות אם אתה לא רוצה צינור הזיגוג. * במקום להשתמש פונדנט עבור התכונות, אתה יכול לגלגל סוכריות שחורות בין גיליונות של נייר שעווה.
Reprinted with permission from Cakes for Kids by Matthew Mead© 2008 Chronicle Books