ג'ק-או-עוגת פנס
עוגת דלעת עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 24 . מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם תערובת עוגה, צבע מזון, ציפוי וניל עשיר & שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת ג'ק-או-לנטרן, ג'ק-או-לנטרן., ו Jack-o' - עוגיות פנס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. גריז וקמח 2-ליטר תבשיל עגול או 2 1/2-רבע גלון קערה. הפוך 1 box עוגה הבלילה לפי ההוראות על התיבה.
אופים 1 שעה 5 דקות עד 1 שעה 15 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות.
הסר עוגה מתבשיל; מקום מעוגל בצד על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. הפוך, אופים וקריר הנותרים תערובת עוגה באמצעות אותו תבשיל או קערה.
עם סכין חדה, לחתוך בזהירות חתיכת מלמעלה של כל עוגה לעשות משטח שטוח שבו עוגות יוצבו יחד כדי ליצור צורה דלעת. (שאריות עוגה ניתן לשמור ולהוסיף למתכון אחר כגון פודינג או קצת אם תרצה בכך.)
בקערה בינונית, ציפוי מקום; גוון עם 9 טיפות צהוב ו 6 טיפות צבע מזון אדום כדי להפוך זיגוג כתום. על צלחת, מקום 1 עוגה, מעוגל בצד למטה.
מורחים 2/3 כוס של ציפוי כתום על העוגה כמעט לקצה.
מניחים עוגה שנייה, מעוגל בצד למעלה, על עוגה חלבית לעשות צורה עגולה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי על עוגה שלמה כדי לאטום בפירורים. לטיפול קל יותר, להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות. כפור עוגה שלמה עם נשאר ציפוי כתום.
לקצץ גביע גלידה לגובה הרצוי עבור גזע; מקום הפוך על העוגה.
חותכים את העיניים, האף, הפה, הגפנים והעלים מן לחמניות חטיף פירות.
מניחים על עוגה חלבית כדי ליצור פנים. אחסן היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.