קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאטאו מישמש Pithiviers

גאטאו מישמש Pithiviers
אם יש לכם שקדים טחונים, משמשים, קמח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pithiviers, Frangipane-פילו Pithiviers, ו פיסטוק & פטל פיתיווייה.

הוראות

1
מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה, ואז מכים את החלמון ביצה. מערבבים את השקדים, קמח וליקר, ומערבבים היטב כדי ממרח להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(מקרטון)(מקרטון)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מרדדים חצי מאפה, באמצעות סכין חדה, לחתוך מעגל בקוטר 25 ס " מ (השתמש צלחת ארוחת ערב כמדריך). זה צריך להיות על עובי של 2 x 1 מטבעות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מרדדים את המאפה שנותר לחתוך עיגול אחר, מעט גדול יותר מאשר הראשון. אם אתה משתמש מאפה מגולגל מוכן, לחתוך מעגל מכל גיליון להקפיא מה שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים את המעגל הקטן על מגש אפייה העליון עם חצי מילוי שקדים, משאיר גבול 2.5 ס " מ מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים את משמשים מעל, ואז לשים את שאר המילוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מברשת את הגבול עם ביצה מוכה ולהגדיר את מעגל מאפה הנותרים על גבי, לחיצה על הקצוות בחוזקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
עם גב של סכין, קווי ציון סביב הקצה החיצוני של המאפה. עכשיו לחץ על החלק האחורי של הסכין 1cm לתוך קצה המאפה במרווחי זמן קבועים כדי לתת מראה מסולסל.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
צחצח את החלק העליון עם ביצה מוכה יותר וציון קווים מעוקלים הקורנים ממרכז המעגל. תיזהר לא לחתוך את הבצק. תרגע ל-20 דקות. הטארט יכול להתבצע קדימה וקפוא בשלב זה או שמר במקרר במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים במשך 30-35 דקות עד נפוח וזהב. השאר להתקרר על מגש אפייה. כדי זיגוג, להמיס את הריבה במחבת קטנה ולעבור דרך מסננת. לאחר מכן מברשת על המאפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף