אם יש לכם שקדים טחונים, משמשים, קמח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pithiviers, Frangipane-פילו Pithiviers, ו פיסטוק & פטל פיתיווייה.
הוראות
1
מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה, ואז מכים את החלמון ביצה. מערבבים את השקדים, קמח וליקר, ומערבבים היטב כדי ממרח להפיץ.
מניחים את המעגל הקטן על מגש אפייה העליון עם חצי מילוי שקדים, משאיר גבול 2.5 ס " מ מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים את משמשים מעל, ואז לשים את שאר המילוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מברשת את הגבול עם ביצה מוכה ולהגדיר את מעגל מאפה הנותרים על גבי, לחיצה על הקצוות בחוזקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
7
עם גב של סכין, קווי ציון סביב הקצה החיצוני של המאפה. עכשיו לחץ על החלק האחורי של הסכין 1cm לתוך קצה המאפה במרווחי זמן קבועים כדי לתת מראה מסולסל.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
צחצח את החלק העליון עם ביצה מוכה יותר וציון קווים מעוקלים הקורנים ממרכז המעגל. תיזהר לא לחתוך את הבצק. תרגע ל-20 דקות. הטארט יכול להתבצע קדימה וקפוא בשלב זה או שמר במקרר במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
9
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים במשך 30-35 דקות עד נפוח וזהב. השאר להתקרר על מגש אפייה. כדי זיגוג, להמיס את הריבה במחבת קטנה ולעבור דרך מסננת. לאחר מכן מברשת על המאפה.