גאלט בטטה
גאלט בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 208 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מלח, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בטטה-תפוח אדמה גאלט, רוזמרי ים או בטטה גאלט, ו ברווז שומן תפוחי אדמה גאלט עם קימל ובצל מתוק.
הוראות
מערבבים בטטות ו 2 כפות חמאה בקערה גדולה, משליך למעיל.
מערבבים את הקמח ואת 3 המרכיבים הבאים; מפזרים מעל תפוחי אדמה וזורקים למעיל.
מניחים הנותרים 2 כפות חמאה 10 " מחבת ברזל יצוק או מחבת גדולה אחרת ovenproof. במחבת, לארגן תפוחי אדמה מתוקים בשכבה אחת, במעגלים חופפים מעט. למעלה עם הנותרים בטטות.
חותכים מעגל של רדיד אלומיניום שאינו מקל; מקום על תפוחי אדמה.
מניחים מחבת ברזל יצוק 9 " על גבי נייר כדי לשקול את גאלט. מבשלים מעל חום בינוני במשך 5 דקות; לא להסיר כיסוי.
להעביר מחבת משוקלל לתנור; אופים ב 375 במשך 10 דקות.
הסר מחבת העליון לסכל; ואופים 15 דקות יותר, או עד תפוחי אדמה במכרז. שחרר קצוות עם מרית והפוך על צלחת הגשה.