קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט בטטה

גאלט בטטה
גאלט בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 208 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מלח, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בטטה-תפוח אדמה גאלט, רוזמרי ים או בטטה גאלט, ו ברווז שומן תפוחי אדמה גאלט עם קימל ובצל מתוק.

הוראות

1
מערבבים בטטות ו 2 כפות חמאה בקערה גדולה, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את הקמח ואת 3 המרכיבים הבאים; מפזרים מעל תפוחי אדמה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מניחים הנותרים 2 כפות חמאה 10 " מחבת ברזל יצוק או מחבת גדולה אחרת ovenproof. במחבת, לארגן תפוחי אדמה מתוקים בשכבה אחת, במעגלים חופפים מעט. למעלה עם הנותרים בטטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חותכים מעגל של רדיד אלומיניום שאינו מקל; מקום על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים מחבת ברזל יצוק 9 " על גבי נייר כדי לשקול את גאלט. מבשלים מעל חום בינוני במשך 5 דקות; לא להסיר כיסוי.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
להעביר מחבת משוקלל לתנור; אופים ב 375 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מחבת העליון לסכל; ואופים 15 דקות יותר, או עד תפוחי אדמה במכרז. שחרר קצוות עם מרית והפוך על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות