גאלט מרציפן תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Galette מרציפן תפוח. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, תפוח של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: פלאם-מרציפן גאלט, עוגת תפוחים מרציפן גרמנית, ו מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל).
הוראות
קו מחבת רול ג ' לי עם לסכל; לסכל מעיל עם ספריי בישול.
רול בצק למעגל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על מחבת מוכנה.
מגלגלים מרציפן למעגל 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים מרציפן על גבי בצק.
מערבבים תפוח, 1/2 כוס סוכר, קמח, 3/4 כפית תמצית שקדים, מיץ, ומלח בקערה גדולה; לזרוק היטב. תערובת תפוחים כפית על מרציפן. מקפלים 2 אינץ ' גבול הבצק מעל תערובת התפוח, לחיצה בעדינות כדי לאטום (הבצק יכסה רק חלקית תערובת תפוח).
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה (מילוי תפוח עשוי לדלוף מעט במהלך הבישול).
מניחים 1/4 כוס סוכר בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לפי הצורך כדי לפזר את הסוכר באופן שווה (כ 4 דקות). לבשל 1 דקה או עד הזהב.
הסר מהחום; בזהירות לערבב 1/4 כפית תמצית שקדים.