גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 486 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שקדים, סוכר, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גאלט תפוחים עם ציפוי קראמבל, גאלט תפוחים עם אגוזי מלך וצימוקים ותוספת שטרויזל, ו דובדבן ושקדים פרנגיפן גאלט.
הוראות
1
לגלט: מניחים מתלה במרכז ומחממים את התנור ל -375 מעלות צלזיוס.ממיסים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את התפוחים ומפזרים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
קולים עד שהם כמעט רכים, זורקים מדי פעם, בערך 10 דקות.
4
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הקציפו את הסוכר, התבלינים ושורש החץ בקערה קטנה עד שלא נותרו גושי עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
Arrowroot
צ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
6
מפזרים את הסוכר המתובל ומיץ הלימון על התפוחים במחבת, וזורקים לתערובת. מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הניחו דף נייר קלף גדול על משטח העבודה. מקפלים את דף המאפה על הקלף ומפזרים קלות את שני הצדדים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
8
מרדדים את המאפה לריבוע 12 אינץ', מרימים, הופכים ומפזרים עוד קמח כדי שלא יידבק.
חותכים את הפינות (עם חתך מעוגל), מה שהופך עגול מאפה בקוטר 12 אינץ'.
10
מברישים את המאפה כולו במעט ביצה טרופה. החל 2 אינץ ' מהקצה (כדי להשאיר גבול רחב), מסדרים את טריזי התפוחים קרוב זה לזה במעגל על המאפה. מסדרים את התפוחים הנותרים במעגל קטן במרכז (קצוות עשויים לחפוף טבעת ראשונה של תפוחים). מקפלים את גבול המאפה חלקית מעל המילוי, מקפלים את המאפה בקפלים רופפים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
11
מברישים את גבול המאפה המקופל במעט ביצה טרופה. החלק את הגאלט עם הקלף על תבנית אפייה כבדה. מגרדים את המיצים מהמחבת מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
אופים גאלט עד שקצה המאפה חום זהוב עמוק, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בינתיים מכינים את התוספת: זורקים את גבינת העיזים, השקדים והדובדבנים בקערה בינונית עד לפיזור אחיד (הגבינה צריכה להישאר בחתיכות מובחנות). מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
קילו חצאי פקאן
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
14
מוציאים את הגלט מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מפזרים את הציפוי באופן שווה על המילוי. מחזירים את הגאלט לתנור ואופים עוד 5 דקות לריכוך הגבינה והדובדבנים. מגניב 20 דקות ומגישים חם, או מגניב במשך 2 שעות לשרת בטמפרטורת החדר.