קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים

גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 486 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שקדים, סוכר, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גאלט תפוחים עם ציפוי קראמבל, גאלט תפוחים עם אגוזי מלך וצימוקים ותוספת שטרויזל, ו דובדבן ושקדים פרנגיפן גאלט.

הוראות

1
לגלט: מניחים מתלה במרכז ומחממים את התנור ל -375 מעלות צלזיוס.ממיסים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את התפוחים ומפזרים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
קולים עד שהם כמעט רכים, זורקים מדי פעם, בערך 10 דקות.
4
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הקציפו את הסוכר, התבלינים ושורש החץ בקערה קטנה עד שלא נותרו גושי עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים את הסוכר המתובל ומיץ הלימון על התפוחים במחבת, וזורקים לתערובת. מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
הניחו דף נייר קלף גדול על משטח העבודה. מקפלים את דף המאפה על הקלף ומפזרים קלות את שני הצדדים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מרדדים את המאפה לריבוע 12 אינץ', מרימים, הופכים ומפזרים עוד קמח כדי שלא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
חותכים את הפינות (עם חתך מעוגל), מה שהופך עגול מאפה בקוטר 12 אינץ'.
10
מברישים את המאפה כולו במעט ביצה טרופה. החל 2 אינץ ' מהקצה (כדי להשאיר גבול רחב), מסדרים את טריזי התפוחים קרוב זה לזה במעגל על המאפה. מסדרים את התפוחים הנותרים במעגל קטן במרכז (קצוות עשויים לחפוף טבעת ראשונה של תפוחים). מקפלים את גבול המאפה חלקית מעל המילוי, מקפלים את המאפה בקפלים רופפים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מברישים את גבול המאפה המקופל במעט ביצה טרופה. החלק את הגאלט עם הקלף על תבנית אפייה כבדה. מגרדים את המיצים מהמחבת מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
אופים גאלט עד שקצה המאפה חום זהוב עמוק, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בינתיים מכינים את התוספת: זורקים את גבינת העיזים, השקדים והדובדבנים בקערה בינונית עד לפיזור אחיד (הגבינה צריכה להישאר בחתיכות מובחנות). מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוציאים את הגלט מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מפזרים את הציפוי באופן שווה על המילוי. מחזירים את הגאלט לתנור ואופים עוד 5 דקות לריכוך הגבינה והדובדבנים. מגניב 20 דקות ומגישים חם, או מגניב במשך 2 שעות לשרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה