קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים

גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 486 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שקדים, סוכר, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גאלט תפוחים עם ציפוי קראמבל, גאלט תפוחים עם אגוזי מלך וצימוקים ותוספת שטרויזל, ו דובדבן ושקדים פרנגיפן גאלט.

הוראות

1
לגלט: מניחים מתלה במרכז ומחממים את התנור ל -375 מעלות צלזיוס.ממיסים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מוסיפים את התפוחים ומפזרים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
קולים עד שהם כמעט רכים, זורקים מדי פעם, בערך 10 דקות.
4
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הקציפו את הסוכר, התבלינים ושורש החץ בקערה קטנה עד שלא נותרו גושי עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים את הסוכר המתובל ומיץ הלימון על התפוחים במחבת, וזורקים לתערובת. מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הניחו דף נייר קלף גדול על משטח העבודה. מקפלים את דף המאפה על הקלף ומפזרים קלות את שני הצדדים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מרדדים את המאפה לריבוע 12 אינץ', מרימים, הופכים ומפזרים עוד קמח כדי שלא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים את הפינות (עם חתך מעוגל), מה שהופך עגול מאפה בקוטר 12 אינץ'.
10
מברישים את המאפה כולו במעט ביצה טרופה. החל 2 אינץ ' מהקצה (כדי להשאיר גבול רחב), מסדרים את טריזי התפוחים קרוב זה לזה במעגל על המאפה. מסדרים את התפוחים הנותרים במעגל קטן במרכז (קצוות עשויים לחפוף טבעת ראשונה של תפוחים). מקפלים את גבול המאפה חלקית מעל המילוי, מקפלים את המאפה בקפלים רופפים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
מברישים את גבול המאפה המקופל במעט ביצה טרופה. החלק את הגאלט עם הקלף על תבנית אפייה כבדה. מגרדים את המיצים מהמחבת מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
אופים גאלט עד שקצה המאפה חום זהוב עמוק, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
בינתיים מכינים את התוספת: זורקים את גבינת העיזים, השקדים והדובדבנים בקערה בינונית עד לפיזור אחיד (הגבינה צריכה להישאר בחתיכות מובחנות). מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מוציאים את הגלט מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
מפזרים את הציפוי באופן שווה על המילוי. מחזירים את הגאלט לתנור ואופים עוד 5 דקות לריכוך הגבינה והדובדבנים. מגניב 20 דקות ומגישים חם, או מגניב במשך 2 שעות לשרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman