גבינה אפוי Cavatappi עם בצל ופלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cavatappi אפוי גבינה עם בצל ופלפלים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכונים דומים: נקניק גביני פלפלים בצל מטבל, פיצת פהיטה צמחונית עם פלפלים ובצל, ו נקניקיות קלויות, פלפלים ובצל ולחם גביני עם פלפל שחור.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד פריך-מכרז.
להוסיף פלפל; לטחון 3 דקות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים חלב וקמח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה; מוסיפים תערובת חלב, ערבוב עם מקצף. מבשלים 3 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; בהדרגה להוסיף גבינות, ערבוב עם מקצף עד גבינות להמס. מערבבים במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ופלפל אדום טחון.
מוסיפים תערובת בצל ופסטה, ערבוב טוב לשלב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים פירורי לחם באופן שווה על תערובת פסטה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מבעבע.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.