גבינה אפויה במאפה
גבינה אפויה במאפה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 253 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי רוזמרין, משמשים, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינה אפויה במתאבן מאפה, מקרוני אפוי במאפה, ו בצק עלים ביצים אפויות.
הוראות
מניחים את הגבינה במקפיא במשך 1 שעה. עם סכין חדה, להסיר את הקליפה העליונה ולמקם את הגבינה במקרר.
בקערה, לשלב את הריבה, משמשים ורוזמרין. תניח בצד.
מרדדים את הבצק לתוך 22 ס " מ (9 ב.) מרובע.
מניחים את כל הגבינה באמצע הכיכר, צד ללא קמטים כלפי מעלה. כפית את תערובת משמש מעל החלק העליון של הגבינה.
מקציפים את חלמון הביצה עם המים הקרים ומברישים את קצוות הבצק עם התערובת. להביא שתי פינות מנוגדות של הבצק מעל הגבינה ולאטום יחד היטב. חזור עם הפינות האחרות. הפוך את הגבינה ומניח על צלחת מרופדת קלף (קצוות אטומים למטה). מקררים במשך 2 שעות.
מחממים התנור ל 200 מעלות C. (400 מעלות F.).
הפוך את הגבינה (קצוות אטומים למעלה) ולהעביר לתבנית אפייה עגולה 15 ס " מ (6 ב).
מברשת עם תערובת חלמון ביצה.
אופים באמצע התנור במשך 35 עד 40 דקות או עד הקרום הוא השחמה יפה.
הסר מהתנור ותן לנוח 30 דקות לפני ההגשה עם לחם אגוזי לוז.