קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינה אפויה במאפה

גבינה אפויה במאפה
גבינה אפויה במאפה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 253 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי רוזמרין, משמשים, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינה אפויה במתאבן מאפה, מקרוני אפוי במאפה, ו בצק עלים ביצים אפויות.

הוראות

1
מניחים את הגבינה במקפיא במשך 1 שעה. עם סכין חדה, להסיר את הקליפה העליונה ולמקם את הגבינה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
בקערה, לשלב את הריבה, משמשים ורוזמרין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מרדדים את הבצק לתוך 22 ס " מ (9 ב.) מרובע.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים את כל הגבינה באמצע הכיכר, צד ללא קמטים כלפי מעלה. כפית את תערובת משמש מעל החלק העליון של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
מקציפים את חלמון הביצה עם המים הקרים ומברישים את קצוות הבצק עם התערובת. להביא שתי פינות מנוגדות של הבצק מעל הגבינה ולאטום יחד היטב. חזור עם הפינות האחרות. הפוך את הגבינה ומניח על צלחת מרופדת קלף (קצוות אטומים למטה). מקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
מחממים התנור ל 200 מעלות C. (400 מעלות F.).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הפוך את הגבינה (קצוות אטומים למעלה) ולהעביר לתבנית אפייה עגולה 15 ס " מ (6 ב).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מברשת עם תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
9
אופים באמצע התנור במשך 35 עד 40 דקות או עד הקרום הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
הסר מהתנור ותן לנוח 30 דקות לפני ההגשה עם לחם אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק