גבינה בגריל קינמון-תפוח
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, גבינה בגריל קינמון-תפוח עשוי להיות מתכון כדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 574 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש לחם צימוקים, אגוזי מלך, דבש וקינמון טחון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 36%, המנה הזו די גרועה. נסו כריך גבינה בגריל מערבולת קינמון תפוח, שקדים קרום קינמון תפוח גבינה בגריל, ו קרואסון בגריל תפוחים, פנצ'טאן וצ' דר שארפ לחודש הגבינה הגריל הלאומי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים פרוסות תפוחים בכפית 1 חמאה עד שהם רכים. בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים ומערבבים את אגוזי המלך והדבש על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהם קלויים קלות.
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים והקינמון לתערובת אחידה. מערבבים פנימה תערובת אגוזים.
מורחים על שתי פרוסות לחם; שכבה עם גבינת מינסטר,פרוסות תפוחים ושאר הלחם.
מורחים את החמאה שנותרה על החלק החיצוני של כל כריך.
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, טוסט כריכים למשך 1-2 דקות מכל צד או עד להמסת חום זהוב וגבינה.