גבינה בצל ותפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל גבינה ותפוחי אדמה גראטן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח כשר ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינה תפוחי אדמה מוקרמים, גבינה תפוחי אדמה מוקרמים, ו קל, גבינה תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 204°.
לטאטא יחד 1 כף פטרוזיליה, פירורי לחם, ושום בקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים.
מוסיפים 2 כפות מלח ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל עד תפוחי אדמה במכרז, על 10 דקות.
בינתיים, לקלף בצל על ידי חיתוך צמרות וישבנים, ניקוד x אור בצד אחד לחתוך, ו צולל במים רותחים במשך 1 דקה. יש לשטוף מתחת למים זורמים קרים. קליפות צריך לרדת בקלות ביד או בעזרת סכין קילוף. תניח בצד.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומכסים עם 1/4 אינץ ' של מים. להביא לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים, מטלטלים מחבת מדי פעם, עד שהמים התאדו ובייקון מתחיל להתבשל. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא השחמה פריך בכל רחבי, על 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, שמנת כבדה, ופטרוזיליה כף הנותרים וזורקים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
העברת תערובת לתבשיל מלבני. מכסים בגבינה ומעבירים לתנור.
אופים עד גבינה מותכת, על 10 דקות.
הסר מהתנור, מפזרים תערובת פירור לחם באופן שווה מעל ולחזור לתנור.
אופים עד השחמה תוסס, כ -15 דקות יותר. אפשר להתקרר מעט, ולשרת.