קושימומחה
מוכן ב1 ש, 48 דק.
מנות5
ציון בריאות7
מגזין

גבינה וסקווש סופלה

גבינה וסקווש סופלה
גבינות וסקווש עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, דלעת כופתאות, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 48 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו גבינה וסקווש סופלה, סופלהס שלוש גבינות, ו שלוש גבינות סופלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תבנית צלייה קטנה בתנור. מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
מוציאים מחבת חמה מהתנור; ממיסים חמאה בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
מוסיפים דלעת ו -3 המרכיבים הבאים (דרך שאלוט) לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים תערובת סקווש עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סקוושסקווש
5
אופים בחום של 450 למשך 20 דקות או עד שהם רכים, הופכים פעם אחת. תערובת סקווש מגניב.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים תערובת דלעת במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מגרדים את תערובת הדלעת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
7
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -425, והכניסו תבנית אפייה משובצת לתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
מניחים את הלחם הצרפתי במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורי לחם בסדר למדוד על 1/2 כוס. מצפים קלות 5 (8 אונקיות) סופלה רמקינס בתרסיס בישול; מפזרים פירורים באופן שווה על הכלים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם משובחיםפירורי לחם משובחים
תרסיס בישולתרסיס בישול
לחם צרפתילחם צרפתי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
שקלו או כף קלות קמח לכוס מדידה יבשה; מפלס בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
10
שלב קמח ואת יתרת 1/4 כפית המלח בסיר בינוני וכבד על אש בינונית. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד בקצף; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
11
מסירים מהאש; תן לעמוד 5 דקות.
12
מוסיפים גבינות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה תערובת דלעת וחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סקוושסקווש
13
מניחים חלבונים בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות בינוניות (לא מקציפים יתר על המידה). מערבבים בעדינות רבע מחלבוני הביצה לתערובת סקווש;מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו. מחלקים את התערובת באופן שווה בין מנות מוכנות. בחדות להקיש מנות על הדלפק 2 עד 3 פעמים לרמה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
בלנדרבלנדר
14
מניחים כלים על תבנית אפייה שחוממה מראש; מכניסים לתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
15
אופים סופלים בחום של 350 למשך 45 דקות או עד להזהבה, תפוחים ומתייצבים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מגישים מיד.