פול, אספרגוס ומרק פסטה
פול, אספרגוס ומרק פסטה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 181 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שאלוט, גבינת פרמזן, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, אפונה, אספרגוס וסלט פול, ו פול וסלט אספרגוס.
הוראות
הסר שעועית מן התרמילים; להשליך תרמילים. לבשל שעועית במים רותחים במשך 1 דקה.
הסר שעועית עם כפית מחוררת. שעועית לצלול לתוך מי קרח; לנקז.
הסר עור חיצוני קשה מן השעועית; להשליך עורות. שים שעועית בצד.
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט וגזר; לטגן במשך 2 דקות (לא חום). מערבבים פסטה; לטגן 2 דקות.
מוסיפים שרי; מבשלים 10 שניות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים מרק ומים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות.
מוסיפים שעועית ואספרגוס; מבשלים 4 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
הסר מהחום; מערבבים במיץ ומלח. למעלה עם גבינה ועירית.