גבינה טרייה עם תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינה טרייה עם תרד. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו בצל פנינה, כורכום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: תרד בקארי עם גבינה טרייה (Saag Paneer), בייבי תרד עם פירות יער טריים, פקאן & גבינת עיזים ב Raspbe, ו קיש ירקות עשוי עם עגבניות טריות, תרד, בזיליקום וגבינת עיזים.
הוראות
מערבבים יחד כורכום, 1 1/2 כוסות מים, ו paneer ולתת לעמוד 20 דקות.
מסננת גבינה מסננת בעדינות לטפוח יבש.
לבשל תרד הנותרים 1/2 כוס מים בסיר גדול, מכוסה, על חום גבוה בינוני עד נבול ומכרז, על 2 דקות. תרד פירה גס, ללא ניקוז, במעבד מזון. מחית שום עם ג ' ינג ' ר למשחה.
חום 6 כפות ghee במחבת nonstick גדול על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז פאניר חום ב 2 קבוצות, בעדינות פונה כדי למנוע פירוק והעברה לקערה כמו השחמה.
מוסיפים בצל ומטגנים, ערבוב, 5 דקות. להפחית חום עד בינוני.
מוסיפים רסק שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים כוסברה, אבקת צ ' ילה, asafetida, מקל קינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך, 4 עד 6 דקות.
מוסיפים עגבניות ורוטב תרד ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מעובה וכמעט כל הנוזל מתאדה, 2 עד 4 דקות. מערבבים בעדינות פניר ומלח לפי הטעם.