גבינה כחולה וקרמל-ריבועי בצל
גבינה כחולה וריבועי בצל מקורמלים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 42 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 59 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל מטרה קמח, שמן זית, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קראז-E בצל מקורמל, חמוציות וריבועי גבינה כחולים, גבינה כחולה וביסקוויטים בצל מקורמלים, ו בצל מקורמל, תאנה, ושטרודל גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. הפוך היטב במרכז מרכיבים יבשים.
להקציף חלב, שמן זית, וחמאה מומסת בכוס מדידה נוזלית כדי להתמזג. לאט לאט לשפוך תערובת חלב לתוך היטב מרכיבים יבשים, ערבוב עד רק מעורבב וחלק.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן 10x13 אינץ'.
מעבירים בצק לתבנית אפייה מעוטרת. טופס מחדש בצק לתוך מלבן 10x13 אינץ ' (הבצק יתכווץ כאשר עבר). לנקב את הבצק עם מזלג.
תן לבצק לנוח בעת הכנת ציפוי.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים בצל. מבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מוסיפים רוזמרין, סוכר ומלח. בצל העונה לפי הטעם עם פלפל. להפחית חום בינוני. המשך לבשל עד בצל הם רכים וחומים כהים, ערבוב לעתים קרובות, על 20 דקות; מגניב.
מורחים תערובת בצל באופן שווה על פני הבצק.
אופים עד הקרום הוא זהב גבינה מבעבעת, כ 20 דקות.