קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינה תירס-ו-שעועית שחורה Quesadillas

גבינה תירס-ו-שעועית שחורה Quesadillas
המתכון גבינה תירס-ו-שעועית שחורה Quesadillas מוכן בערך בעוד 40 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית, שמן canolan, פלפל ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינה שעועית שחורה קסדיות, קסדיות תירס ושעועית שחורה, ו שעועית שחורה וקסדיות תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, שעועית מחית גס עם מחית תפוחי אדמה. לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף תירס ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תירס מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים תירס לקערה עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
באותו מחבת, שמן חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל jalapeo ו מוקפץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים תערובת לקערה עם שעועית ותירס.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בואו תערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
7
כאשר מגניב, מערבבים גבינה ומתבלים עם מלח ופלפל. מחממים תנור ל-200F.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מורחים טורטייה על משטח עבודה ולהפיץ 1/2 כוס תערובת שעועית מעל חצי. מקפלים טורטיה לשניים. חזור עם טורטיות הנותרים תערובת שעועית. לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים טורטיות רבות כמו בכושר במחבת, 3 דקות, ואז להפוך quesadillas ומבשלים עד חום זהוב ופריך וגבינה נמס, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים קסדיות על תבנית אפייה ולהתחמם בתנור בזמן שאתה מבשל קסדיות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
חותכים לפרוסות ומגישים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."