גבינה תירס-ו-שעועית שחורה Quesadillas
המתכון גבינה תירס-ו-שעועית שחורה Quesadillas מוכן בערך בעוד 40 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית, שמן canolan, פלפל ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינה שעועית שחורה קסדיות, קסדיות תירס ושעועית שחורה, ו שעועית שחורה וקסדיות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, שעועית מחית גס עם מחית תפוחי אדמה. לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף תירס ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תירס מתחיל חום.
מוסיפים תירס לקערה עם שעועית.
מוסיפים בצל jalapeo ו מוקפץ במשך 2 דקות.
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים תערובת לקערה עם שעועית ותירס.
בואו תערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
כאשר מגניב, מערבבים גבינה ומתבלים עם מלח ופלפל. מחממים תנור ל-200F.
מורחים טורטייה על משטח עבודה ולהפיץ 1/2 כוס תערובת שעועית מעל חצי. מקפלים טורטיה לשניים. חזור עם טורטיות הנותרים תערובת שעועית. לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים טורטיות רבות כמו בכושר במחבת, 3 דקות, ואז להפוך quesadillas ומבשלים עד חום זהוב ופריך וגבינה נמס, 2 עד 3 דקות יותר.
מניחים קסדיות על תבנית אפייה ולהתחמם בתנור בזמן שאתה מבשל קסדיות שנותרו.