קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה

גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה
גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 20 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גבינת עיזים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה, טוסט גבינת ברי וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה, ו חזה הודו בגריל עם בייקון, עגבניות ירוקות עם גבינת עיזים-מיונז מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבייקון במחבת גדולה או על מחבת ומבשלים, מרפרף אותו פעם אחת, על חום בינוני עד חום זהוב פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת. לשבור כל חתיכה לשניים ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים חמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם. הפוך 4 פרוסות של פרוסות הלחם ושכבת כל אחד עם 3 עד 4 פרוסות של ברי, 2 פרוסות עגבניות ירוקות, 2 פרוסות של גבינת עיזים, ו 4 פרוסות של בייקון. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
5
מניחים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי, בצד חמאה למעלה, ומבשלים על המחבת עד התחתון הוא חום זהוב, 3 עד 4 דקות. הפוך את הכריך, לכסות עם קערה חסינת חום( כדי להמס את הגבינה), ולהמשיך לבשל עד התחתון הוא חום זהוב ואת ברי נמס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון