גבינת סלק ועז " רביולי
רביולי " גבינת סלק ועז המתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 244 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, עירית, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גבינת עזים דבש סלק "רביולי", רביולי סלק ממולא בריקוטה, גבינת עיזים ומנטה, ו רביולי סלק עם אגוז אורן "גבינת עיזים" רוטב רוזמרין שמנת, חומץ בלסמי בגילאי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים את הסלק במים ומביאים לרתיחה. מבשלים את הסלק מעל חום מתון עד רך, על 1 שעה.
לנקז ולתת מגניב. לקלף את הסלק ולפרוס אותם לרוחב 1/4 אינץ עבה; תצטרך 64 פרוסות.
בקערה קטנה, למזג את גבינת עיזים עם עירית טחון ומתבלים עם מלח ופלפל. סדר 32 סיבובים סלק על משטח עבודה. Dollop כפית של גבינת עיזים במרכז כל סיבוב העליון עם 32 סיבובים הנותרים; לחץ בקלילות.
העבר את רביולי הסלק לצלחות או מגש.
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר, חומץ ורוטב סויה ומערבבים לפזר את הסוכר. כפית את הרוטב על רביולי טפטוף עם שמן זית.