גבינת עזים שום ובזיליקום
שום ובזיליקום גבינת עיזים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 69 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו בזיליקום, מלח, חומץ מזוקק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו פנה עם גבינת עיזים ובזיליקום, פיצה גבינת עיזים בזיליקום, ו חביתת גבינת עיזים בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את חלב העז לתוך סיר גדול. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד בועות קטנות טופס, ואת החלב הופך קצף. אל תביא לרתיחה.
הסר מהחום, ומערבבים בחומץ; תן לעמוד 10 דקות כדי להתפתל.
קו מסננת עם שכבה כפולה של cheesecloth.
יוצקים את החלב המחוספס לתוך הגבינה כדי להפריד את הגבינה מן מי גבינה. לאסוף את הצדדים של cheesecloth, בעדינות לסחוט כמה שיותר מי גבינה הנותרים מן הגבינה כפי שאתה יכול.
מניחים את הגבינה לתוך קערת ערבוב, ומערבבים בזיליקום ושום. מתבלים לפי הטעם במלח, ואז מכסים ומקררים עד הקור.