גבינת עיזים אפויה עם קרום אגוזים ובצל בלסמי
המתכון אפוי גבינת עיזים עם קרום אגוזי לוז & בצל בלסמי יכול להתבצע בעוד כ-55 דקות. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו דבש בהיר בטעם עדין, עלי עולש, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פיצה גבינת עיזים עם בצל מקורמל, ירקות התינוק והפחתה בלסמית, מחבת צרוב סטייקים עם בצל אדום בלסמי ושום קלוי וחמאת גבינת עיזים פטריות פורצ'יני, ו בלסמי-מטבל גבינת עיזים אפוי תות.
הוראות
חצי את הגבינות עיזים אופקית ומערבבים את האגוזים עם הפירורים. תכסה את הגבינה בביצה, ואז את תערובת האגוזים. סמן את הצד החתוך של הגבינה עם חתיכת אגוז גדולה כדי להראות איזה צד למעלה זה צריך להיות.
עבור הבצל, לחמם את השמן במחבת לא מקל, ולאחר מכן להוסיף את הבצל. מערבבים היטב ומבשלים 10 דקות עד מתרכך ומתחיל להפוך זהב. עצה בחומץ בלסמי ודבש, עונה ומערבבים על החום עד סירופי. אם הקפאה, פתוח-להקפיא את הגבינות עד מוצק, ואז לעטוף בנפרד עם סרט נצמד רדיד. לארוז את הבצלים לתוך שקית מקפיא פעם אחת מגניב. להפשיר, להפשיר את הבצלים להתחמם בעדינות במחבת.
לבשל ולהגיש, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים את הגבינה על גיליון אפייה על מגש אפייה ואופים במשך 20 דקות. אם youre אפייה מ קפוא, להוסיף עוד 5 דקות.
מסדרים את עלי הסלט על צלחות כפית את הבצל על גבי.
מוסיפים את גבינת העזים, טפטוף עם כל מיץ מהבצל ומגישים מיד.