קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת עיזים אפויה עם קרום אגוזים ובצל בלסמי

גבינת עיזים אפויה עם קרום אגוזים ובצל בלסמי
המתכון אפוי גבינת עיזים עם קרום אגוזי לוז & בצל בלסמי יכול להתבצע בעוד כ-55 דקות. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו דבש בהיר בטעם עדין, עלי עולש, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פיצה גבינת עיזים עם בצל מקורמל, ירקות התינוק והפחתה בלסמית, מחבת צרוב סטייקים עם בצל אדום בלסמי ושום קלוי וחמאת גבינת עיזים פטריות פורצ'יני, ו בלסמי-מטבל גבינת עיזים אפוי תות.

הוראות

1
חצי את הגבינות עיזים אופקית ומערבבים את האגוזים עם הפירורים. תכסה את הגבינה בביצה, ואז את תערובת האגוזים. סמן את הצד החתוך של הגבינה עם חתיכת אגוז גדולה כדי להראות איזה צד למעלה זה צריך להיות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
2
עבור הבצל, לחמם את השמן במחבת לא מקל, ולאחר מכן להוסיף את הבצל. מערבבים היטב ומבשלים 10 דקות עד מתרכך ומתחיל להפוך זהב. עצה בחומץ בלסמי ודבש, עונה ומערבבים על החום עד סירופי. אם הקפאה, פתוח-להקפיא את הגבינות עד מוצק, ואז לעטוף בנפרד עם סרט נצמד רדיד. לארוז את הבצלים לתוך שקית מקפיא פעם אחת מגניב. להפשיר, להפשיר את הבצלים להתחמם בעדינות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
לבשל ולהגיש, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
4
מניחים את הגבינה על גיליון אפייה על מגש אפייה ואופים במשך 20 דקות. אם youre אפייה מ קפוא, להוסיף עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
5
מסדרים את עלי הסלט על צלחות כפית את הבצל על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את גבינת העזים, טפטוף עם כל מיץ מהבצל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)