קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז

גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז
המתכון גבינת עיזים, בצל אביב & טארט אגוזי לוז יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אגוזי לוז חלוקים, גבינת עיזים ללא קמטים, בצל אביב שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: ירקות מתוקים באביב טארט גבינת עיזים, בצל אביב פודינג לחם גבינת עיזים, ו סופלה גבינת עיזים, בצל אביב ופטרוזיליה.

הוראות

1
שים תבנית אפייה בתנור, ואז לחמם 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת את הפילו עם 2 כפות של השמן ולהשתמש בשורה 23cm עגול, פח טארט עם תחתית רופפת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
שכבת הסדינים בזוויות שונות, כך הבסיס והצדדים מכוסים היטב, ולאפשר את הבצק לעטוף על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
שים 1 כפית יותר שמן במחבת, להוסיף את בצל האביב, שום וכמה תיבול, ואז מטגנים עבור כמה דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום.
6
להקציף יחד את החרדל, קרם frache וביצים. עונה היטב. מפזרים חצי מתערובת הבצל באביב וחצי מגבינת העזים על בסיס המאפה, שופכים מעל תערובת הביצים ומעל עם שאר הגבינה והבצל באביב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מפזרים על אגוזי לוז, ולאחר מכן לקפל את המאפה התלוי ולהתחכך עם השמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
דַק-דַק-
8
אופים את הטארט על תבנית האפייה המחוממת במשך 25-30 דקות עד המילוי מוגדר ואת המאפה הוא זהוב. בזהירות להסיר את הפח לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.