קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז

גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז
המתכון גבינת עיזים, בצל אביב & טארט אגוזי לוז יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אגוזי לוז חלוקים, גבינת עיזים ללא קמטים, בצל אביב שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: ירקות מתוקים באביב טארט גבינת עיזים, בצל אביב פודינג לחם גבינת עיזים, ו סופלה גבינת עיזים, בצל אביב ופטרוזיליה.

הוראות

1
שים תבנית אפייה בתנור, ואז לחמם 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מברשת את הפילו עם 2 כפות של השמן ולהשתמש בשורה 23cm עגול, פח טארט עם תחתית רופפת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
שכבת הסדינים בזוויות שונות, כך הבסיס והצדדים מכוסים היטב, ולאפשר את הבצק לעטוף על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
שים 1 כפית יותר שמן במחבת, להוסיף את בצל האביב, שום וכמה תיבול, ואז מטגנים עבור כמה דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
להקציף יחד את החרדל, קרם frache וביצים. עונה היטב. מפזרים חצי מתערובת הבצל באביב וחצי מגבינת העזים על בסיס המאפה, שופכים מעל תערובת הביצים ומעל עם שאר הגבינה והבצל באביב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מפזרים על אגוזי לוז, ולאחר מכן לקפל את המאפה התלוי ולהתחכך עם השמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
אופים את הטארט על תבנית האפייה המחוממת במשך 25-30 דקות עד המילוי מוגדר ואת המאפה הוא זהוב. בזהירות להסיר את הפח לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.