גבינת עיזים עם חמוציות דבש
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. אם יש לך גרידת תפוז, קינמון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כדורי בטטה מטוגנים עם אגוזי מלך דבש, חמוציות וגבינה כחולה, טארט גבינת עיזים עם משמש יערה, ו טארט גבינת עיזים דבש עם קרום פיסטוק.
הוראות
מברשת קלה מחבת springform 9 אינץ ' עם שמן צמחי. במעבד מזון, דופק את הקרקרים גרהם, סוכר חום וקינמון לפירורים עדינים.
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על הפירורים על החלק התחתון של המחבת לקרר עד המשרד, 30 דקות.
בקערה, לנצח את גבינת עיזים עם מיץ לימון עד שמנת.
מוסיפים את הקרם ומכים עד התערובת היא מאוד מוצקה, על 3 דקות.
להוסיף 1/3 כוס סוכר מגורען; לנצח עד התערובת חלקה מעט מרוכך, על 2 דקות.
יוצקים את הבלילה על הקרום. מקררים עד מקורר היטב, לפחות 5 שעות או רצוי בין לילה.
בסיר של מים רותחים, מבשלים את גרידת התפוז מעל חום מתון במשך 10 דקות.
מוסיפים את שארית 1/4 כוס הסוכר המגורען ומערבבים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס והגוון מזוגג, כ-2 דקות. מערבבים בחומץ ומעבירים את גרידת מסוכרים לקערה קטנה.
מוסיפים את הדבש ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, מערבבים את חמוציות ולתת מגניב.
הפעל סכין קטנה ודקה סביב קצה מחבת springform ולהסיר את הטבעת. באמצעות סכין חם, לקצץ את העוגה לריבוע 6 אינץ ' (לשרת את הקישוטים כמו חטיפים), ולאחר מכן לחתוך לתוך 10 מלבנים. לחלופין, לחתוך את העוגה לתוך טריזים.
מעבירים לצלחות, מקשטים עם גרידה כתומה וחמוציות דבש ומגישים.