קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

גבינת עיזים פולנטה עם פטריות בר RagoÃ"T

גבינת עיזים פולנטה עם פטריות בר RagoÃ
מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם $ 3.45 למנה נופל בתקציב שלך, גבינת עיזים שמנת פולנטה עם Ragoà " T פטריות בר עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לך פולנטה, שמנת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. מתכונים דומים: תערובת פטריות בר עם גבינת עיזים שמנת פולנטה, פטריות בר שמנת וכוסות גבינת עיזים, ו פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת.

הוראות

1
להביא 6 כוסות מים 1 כף מלח לרתיחה בתנור סיר כבד או הולנדי. אחד ששומר הרבה חום בקירות שלה הוא אידיאלי. זה יבטיח בישול אפילו מאוד (פחות גושים בדרך זו). ברגע שהמים רותחים מפחיתים את החום לנמוך ומוסיפים את פולנטה תבואה כמובן לאט מאוד לטאטא את התערובת כל הזמן כמו לשפוך שלך. לאחר כל פולנטה הוא הוסיף, לשמור ערבוב וקצף משם. ככל שאתה לערבב את המרקם טוב יותר תקבל. כאשר אתה בטוח שאין גושים, אתה יכול להפסיק לערבב ולתת פולנטה לבשל בעדינות. זה יהיה בועה ולטשטש כמו לבה מותכת. וזו סיבה טובה מאוד להשתמש במחבת גדולה (פחות בלגן ככה). המשך לבשל את הפולנטה על חום נמוך מאוד לעוד 30-40 דקות. זכור לערבב אותו כל כמה דקות כדי לבשל באופן שווה את הפולנטה ולשמור אותו דבק. ממש לפני שאתה מוכן לשרת להוסיף ½ lb של גבינת עיזים. מערבבים אותו עד הגבינה נמסה והוא משולב היטב. בינתיים, להכין את הפטריות. השתמשתי בתערובת של פטריות בר בשרניות כולל: קרמיני, פורצ 'יני, פורטובלו, שיטאקי וכו'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים אותם לחתיכות בגודל ביס בגדלים וצורות שונים. אני יודע שאמרתי את זה קודם, אבל אני אוהב מגוון של מרקם לעתים קרובות מאוד במתכונים שלי. בתוך מטגנים גדולים או חומו© פאן על ¼ כוס שמן זית על פני חום בינוני. לאחר השמן הוא די חם להוסיף מספיק של פטריות כדי ליצור שכבה אחת. לא כל הפטריות יתאימו וזה דבר טוב. לתבל אותם עם יותר מלח וקצת פלפל ולתת להם חום. אל תזיז אותם סביב המחבת עדיין. אתה מנסה לקבל צד חום פריך על הפטריות האלה. ברגע זה מושגת להוסיף את שאר הפטריות ומערבבים אותם היטב. זה יעזור להשיג את המרקמים הרבים שהזכרתי קודם לכן. הבא להוסיף 4 שיני שום טחון, ו 2 או 3 ענפים של אורגנו. תמשיך לבשל את הפטריות. הם ישחררו קצת נוזלים ויראו קצת מימיים מדי. המשך לבשל אותם מעבר לנקודה זו עד שהנוזל התאדה. עלי האורגנו היו אמורים ליפול מהגבעולים עד עכשיו, כדי שתוכל להסיר ולהשליך את גבעולי העץ.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף מנה גדולה של שמנת חמוצה. רגע לפני ההגשה טעם פולנטה לתיבול. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים אליו מדי. לפעמים זה נהיה קצת עבה מדי. אתה רוצה מרקם קרמי מאוד. כף פולנטה לתוך קערות או על צלחות. למעלה זה עם כמות טובה של ragoà " t פטריות בר, ומקשטים עם אורגנו קצת יותר טרי.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך