קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

גבינת פילדלפיה סטייק אגרול

גבינת פילדלפיה סטייק אגרול
המתכון גבינת פילדלפיה סטייק אגרול יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 243 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרובולונה, קליפות אגרול, בקר צלוי au jus, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, ו סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל צלי בשר כפי שהורה על החבילה; ניקוז, מגניב וגרוס. שמור au jus לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
Au JusAu Jus
2
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות, בצל ופלפל שמן 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום. מערבבים בבשר קרוע. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום עד 350 ° F. בינתיים, במקום 1 ביצה רול העור על משטח עבודה עם פינה 1 פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מברשת קצוות עם ביצה מוכה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה. כף 1/2 כוס בשר מילוי מעט מתחת למרכז של עור אגרול; מקפלים את הפינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי על מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
6
מברשת הנותרים בפינה שוב עם ביצה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
7
מניחים בצד התפר למטה על צלחת. חזור עם שאריות קליפות אגרול, ביצה מוכה, גבינה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
8
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
מגישים חמים.