גבינת פילדלפיה סטייק אגרול
המתכון גבינת פילדלפיה סטייק אגרול יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 243 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרובולונה, קליפות אגרול, בקר צלוי au jus, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, ו סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל צלי בשר כפי שהורה על החבילה; ניקוז, מגניב וגרוס. שמור au jus לשימוש מאוחר יותר.
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות, בצל ופלפל שמן 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
הסר מהחום. מערבבים בבשר קרוע. מגניב לטמפרטורת החדר.
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום עד 350 ° F. בינתיים, במקום 1 ביצה רול העור על משטח עבודה עם פינה 1 פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מברשת קצוות עם ביצה מוכה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה. כף 1/2 כוס בשר מילוי מעט מתחת למרכז של עור אגרול; מקפלים את הפינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי על מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מברשת הנותרים בפינה שוב עם ביצה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום.
מניחים בצד התפר למטה על צלחת. חזור עם שאריות קליפות אגרול, ביצה מוכה, גבינה ומילוי.
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.