גבינת פרמזן לבש עם מטבל עגבניות-בזיליקום מוקרם
שבבי פרמזן לבש עם מטבל עגבניות-בזיליקום שמנת דורש מסביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם gorgonzola שמנת, על ידי לחמים לבש, רוטב עגבניות בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: מרק בזיליקום עגבניות שמנת פרמזן, מרק עגבניות בזיליקום פרמזן סמיך וקרם, ו ללא בשר יום שני: שמנת קלוי עגבניות בזיליקום מרק אטריות קישואים עם שבבי כרוב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 350 מעלות F.
מברישים את הלחמים בשמן באמצעות מברשת מאפה ומפזרים את הפרמזן.
חותכים כל לחם למשולשים 32 ומסדרים בשכבה אחת, גבינה בצד למעלה, על 2 גיליונות אפייה.
אופים עד זהב אור, 10 עד 12 דקות.
לטבילה: להביא את רוטב עגבניות בזיליקום לרתיחה מעל חום בינוני בסיר בינוני. לבשל במשך 5 דקות.
הסר את הסיר מן החום לטאטא את gorgonzola ו mascarpone עד incorporated.
יוצקים את המטבל לתוך קערת הגשה ומגישים את הצ ' יפס לצד.