גבינת צ'ארד שוויצרית וקוויצ' ה מוצרלה בקרום קישואים
Chard שוויצרי ו Mozzarella קיש בקרום קישואים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 392 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם כדורי מוצרלה, פירורי לחם, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו פשטידת שומן חזיר שוויצרית, קיש עם Chard שוויצרי פטריות, ו סלמון וchard קיש שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים שמן זית במחבת; מבשלים ומערבבים את השום בשמן החם עד להשחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מפזרים רוזמרין ולתת לבשל עד ריחני, 1 עד 2 דקות יותר. מבשלים ומערבבים את chard עד העלים הם נבלו; לכסות את המחבת ולתת את אדים chard עד הגבעולים רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר את תערובת סלק לקערה, מערבבים בטרגון ובזיליקום, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולתת מגניב. מערבבים במוצרלה.
לקצץ את הגבעול ואת הפריחה מסתיים קישואים חצי לאורכו. לגרוף את הבשר עם כפית, עוזב קליפה עבה 3/4 אינץ'. זרוק את הבשר. מקציפים 2 ביצים עם חלב בקערה. ממלאים קלות את הקליפות בתערובת סלק.