גבינת צ'ארד שוויצרית וקוויצ' ה מוצרלה בקרום קישואים
Chard שוויצרי ו Mozzarella קיש בקרום קישואים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 392 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם כדורי מוצרלה, פירורי לחם, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו פשטידת שומן חזיר שוויצרית, קיש עם Chard שוויצרי פטריות, ו סלמון וchard קיש שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת; מבשלים ומערבבים את השום בשמן החם עד להשחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מפזרים רוזמרין ולתת לבשל עד ריחני, 1 עד 2 דקות יותר. מבשלים ומערבבים את chard עד העלים הם נבלו; לכסות את המחבת ולתת את אדים chard עד הגבעולים רכים, על 5 דקות.
להעביר את תערובת סלק לקערה, מערבבים בטרגון ובזיליקום, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולתת מגניב. מערבבים במוצרלה.
לקצץ את הגבעול ואת הפריחה מסתיים קישואים חצי לאורכו. לגרוף את הבשר עם כפית, עוזב קליפה עבה 3/4 אינץ'. זרוק את הבשר. מקציפים 2 ביצים עם חלב בקערה. ממלאים קלות את הקליפות בתערובת סלק.
יוצקים את תערובת הביצים על המטלית.
אופים בתנור שחומם מראש עד למילוי קיש מוגדר ואת קליפות קישואים במכרז, כ 40 דקות.
כדי להכין ציפוי פירור, להמיס חמאה במחבת על חום בינוני; לבשל ומערבבים את פירורי הלחם בחמאה עד משולב היטב ומתחיל לתת ניחוח קלוי, על 2 דקות.
הסר את קישואים ממולאים מהתנור וללטף בעדינות את פירורי הלחם על גבי שכבה; לחזור לתנור ואופים עד הפירורים הם השחמה, 10 עד 15 דקות יותר.