גבינת צ'דר פרמזן ביסקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל גבינת צ'דר פרמזן ביסקוטי. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם קמח תירס, גבינת צ'דר אקסטראשרפ, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו גבינת צ'דר פרמזן ביסקוטי, ביסקוויט צ'דר פלפל שחור, ו ביסקוויט צ'דר פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 8 המרכיבים הבאים (דרך בזיליקום) בקערה גדולה.
מערבבים חלב, שמן, ביצים, ביצה לבן; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב עד מעורבב היטב. (הבצק יהיה מתפורר מעט יבש.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 7 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לגליל 8 אינץ ' ארוך.
מקום לחמניות, 6 אינץ 'זה מזה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח עד עובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
הסר גיליון אפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 12 (1/2 אינץ'); עומדים פרוסות זקופות על תבנית אפייה.
אופים 25 דקות (עוגיות יהיה רך מעט במרכז אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.