קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

גבינת קוטג'איטלקית

גבינת קוטג'איטלקית
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? גבינת קוטג'איטלקית יכולה להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו פשטידת קוטג'איטלקית, מטבל קוטג'איטלקי, ו האיטלקית השפיעה על פשטידת קוטג'צמחונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חלב, ואם תרצה, קצפת בסיר מעל חום בינוני עד 19
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
(לא להרתיח.)
3
מוסיפים חלב חמאה, ערבוב עד טופס גדול.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
4
קו מסננת עם כמה שכבות של גבינה או מסנן קפה; לשפוך תערובת לתוך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
5
תן לעמוד 20 עד 30 דקות לנקז. לחץ על תערובת גבינה מעט כדי להסיר את הנוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
6
הפוך גבינת קוטג ' על צלחת הגשה; מפזרים מלח. כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
מלחמלח
7
מגישים עם פירות טריים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים