גבינת קוטג'איטלקית
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? גבינת קוטג'איטלקית יכולה להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו פשטידת קוטג'איטלקית, מטבל קוטג'איטלקי, ו האיטלקית השפיעה על פשטידת קוטג'צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב, ואם תרצה, קצפת בסיר מעל חום בינוני עד 19
מוסיפים חלב חמאה, ערבוב עד טופס גדול.
קו מסננת עם כמה שכבות של גבינה או מסנן קפה; לשפוך תערובת לתוך מסננת.
תן לעמוד 20 עד 30 דקות לנקז. לחץ על תערובת גבינה מעט כדי להסיר את הנוזל שנותר.
הפוך גבינת קוטג ' על צלחת הגשה; מפזרים מלח. כיסוי וצינה 8 שעות.
מגישים עם פירות טריים, אם תרצה.