גבינת רספלט מומסת עם תפוחי אדמה משיש ופורסלין
גבינה מותכת Raclette עם תפוחי אדמה שיש פורסלין עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1080 קלוריות. אם יש לכם חמאה, זקן gruyere, תפוחי אדמה fingerling פטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו Raclette, או גבינה מותכת, תפוחי אדמה, חמוצים, Raclette (גבינה מותכת), ו Aligot (פירה עם גבינה מותכת) (מתכונים דומים).
הוראות
1 פאונד raclette, פרוס דק
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול, לכסות במים קרים, בנדיבות מתבלים במלח. מביאים לרתיחה, ומתח מיד. במחבת אפייה, מכסים את תפוחי האדמה לחלוטין בשמן זית ומוסיפים את הקורנית ושום.
אופים עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לקלף את תפוחי האדמה עם סכין קילוף קטן.
במחבת קטנה, להמיס את החמאה על חום בינוני עד מוצקי החמאה הופכים חומים.
שים את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים ולהביא לרתיחה ומבשלים עד במכרז.
ניקוז. להעביר את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון.
מוסיפים את החמאה החומה ושמנת ומערבבים לשלב. התאם את העקביות עם חלק מהמחצית וחצי; אינך רשאי להשתמש בכל זה. מערבבים בגרוייר וקרם פרש. לעבור דרך מסננת רשת בסדר. מתבלים לפי הטעם במלח.;
באמצעות צלחת אטומה, מניחים כפית של מחית תפוחי אדמה על כל צלחת. מסדרים כמה תפוחי אדמה fingerling כולו על גבי מחית.
מניחים כ 4 אונקיות של raclette על גבי תפוחי אדמה ולהעיף את המנה מתחת broiler רק עד בועות הגבינה.
מקשטים כל צלחת עם פורסלין.