קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת שמנת בראוניז מערבולת

גבינת שמנת בראוניז מערבולת
מתכון גבינת שמנת בראוניז מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קקאו אפייה, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. נסו גבינת שמנת בראוניז מערבולת, גבינת שמנת בראוניז מערבולת, ו גבינת שמנת בראוניז מערבולת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
להפריד שתי ביצים, לשים כל לבן בקערה נפרדת (להשליך חלמונים או לשמור לשימוש אחר); להפריש. בקערה קטנה מקציפים חמאה ו -3 / 4 כוס סוכר עד לקבלת פירורים. מקציפים פנימה את כל הביצה, חלבון ביצה אחד ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב קמח וקקאו; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
3
יוצקים לתוך 9-ב. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ושאר הסוכר לתערובת אחידה. מקציפים את החלבון השני. זרוק על ידי כפות מעוגלות מעל הבלילה; חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסתחרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
5
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 25-30 דקות או עד להתייצבות וקצוות מתרחקים מצידי התבנית. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת