גבינת שמנת בראוניז מערבולת
מתכון גבינת שמנת בראוניז מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קקאו אפייה, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. נסו גבינת שמנת בראוניז מערבולת, גבינת שמנת בראוניז מערבולת, ו גבינת שמנת בראוניז מערבולת עבור מתכונים דומים.
הוראות
להפריד שתי ביצים, לשים כל לבן בקערה נפרדת (להשליך חלמונים או לשמור לשימוש אחר); להפריש. בקערה קטנה מקציפים חמאה ו -3 / 4 כוס סוכר עד לקבלת פירורים. מקציפים פנימה את כל הביצה, חלבון ביצה אחד ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב קמח וקקאו; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך 9-ב. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ושאר הסוכר לתערובת אחידה. מקציפים את החלבון השני. זרוק על ידי כפות מעוגלות מעל הבלילה; חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסתחרר.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 25-30 דקות או עד להתייצבות וקצוות מתרחקים מצידי התבנית. מצננים על רשת.