קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

גבינת שמנת לזניה שוויצרית

גבינת שמנת לזניה שוויצרית
גבינת שמנת ו Lasganananananananananian הוא מתכון ים תיכוני המשמש 12. במנה עיקרית זו יש 584 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, גבינה שוויצרית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: לזניה גבינה שוויצרית, לזניה עם גבינת שמנת, ו לזניה שמנת עוף & גבינת שמנת.

הוראות

1
בתנור הולנדי מעל חום בינוני, לבשל את הבשר, נקניק ובצל עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
ניקוז. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות, רסק עגבניות, אורגנו, בזיליקום, תיבול איטלקי, סוכר, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מורחים 1 רוטב כוס ב 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם שלוש אטריות. זרוק שליש גבינת שמנת על ידי כפית שלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מפזרים 1/2 כוס מוצרלה ו 2/3 כוס כל גבינת פרמזן וגבינה שוויצרית; כפית שליש מהרוטב הנותר מעל. חזור עם שכבות של אטריות, גבינות ורוטב פעמיים (המנה תהיה מלאה).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מניחים צלחת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מכסים ואופים ב 350° במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים עם גבינת מוצרלה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
9
אופים, חשוף, 10-15 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר בקר טחון רזה (90% רזה)בשר בקר טחון רזה (90% רזה)850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פחיות כל אחד) רוטב עגבניותפחיות כל אחד) רוטב עגבניות397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.האם עגבניות איטלקיות חתוכות לקוביות, לא מצורפותהאם עגבניות איטלקיות חתוכות לקוביות, לא מצורפות340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ג'ונסונוויל® נקניק איטלקי טחון עדיןג'ונסונוויל® נקניק איטלקי טחון עדין1אוראו ממולאים כפוליםתיבול איטלקיתיבול איטלקי9אטריות לזניה ללא בישולאטריות לזניה ללא בישול1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן גרוסהגבינת פרמזן גרוסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולקמגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולק0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה שוויצרית גרוסהגבינה שוויצרית גרוסה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רסק עגבניותרסק עגבניות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.