גבינת שמנת ו Lasganananananananananian הוא מתכון ים תיכוני המשמש 12. במנה עיקרית זו יש 584 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, גבינה שוויצרית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: לזניה גבינה שוויצרית, לזניה עם גבינת שמנת, ו לזניה שמנת עוף & גבינת שמנת.
הוראות
1
בתנור הולנדי מעל חום בינוני, לבשל את הבשר, נקניק ובצל עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מורחים 1 רוטב כוס ב 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם שלוש אטריות. זרוק שליש גבינת שמנת על ידי כפית שלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
מפזרים 1/2 כוס מוצרלה ו 2/3 כוס כל גבינת פרמזן וגבינה שוויצרית; כפית שליש מהרוטב הנותר מעל. חזור עם שכבות של אטריות, גבינות ורוטב פעמיים (המנה תהיה מלאה).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
6
מניחים צלחת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מכסים ואופים ב 350° במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים עם גבינת מוצרלה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
9
אופים, חשוף, 10-15 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.