קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

גבינת שמנת מלא קולאצ'ים

גבינת שמנת מלא קולאצ'ים
גבינת שמנת מלא Kolaches הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 104 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כפית קטנה של מלח כשר, סוכר, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אוכמניות קרם גבינה Kolaches, Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, ו ריבה מלא שמנת-עוגיות גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החלב בכוס מדידת מיקרוגל בטוחה וחום רק עד שהוא מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
תן לו להתקרר עד 130 מעלות F. בעוד החלב מתקרר, לשים את 5 ½ כפות חמאה וסוכר בקערת ערבוב והכה עם כפית. מערבבים את חלמון הביצה, 2 כוסות (250 גרם) של קמח, מלח ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
התערובת תהיה מתפוררת ויבשה. בהדרגה להוסיף את החלב ומערבבים עד מעורב היטב. מנקודה זו, להוסיף כוס הנותרים של קמח על ידי רבע כוסות עד שיש לך בצק רך כי הוא לא דביק מדי ולא יבש מדי – אם כי זה צריך להיות דביק יותר יבש כי לישה תסיר כמה דביקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
שים את הקערה על מעמד המיקסר ללוש עם הוו הבצק עד שהוא חלק וגמיש.לשפשף קערת ערבוב ריקה עם חמאה, לשים את הבצק בו, לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.אגרוף הבצק למטה ולהסתובב על משטח מקומח קלות. לצבוט את 16 מנות בגודל שווה וצורה לתוך כדורים קטנים או כתמים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים 8 כדורים על כל אחד משני דפי אפייה מרופדים קלף.לכסות באופן רופף עם גיליון משומן של ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך שעה.תוך כדי עלייה, מערבבים יחד מרכיבים לציפוי ומילוי.הפוך הזחה בכל כדור עלה ולמלא עם כף מילוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מברשת בעדינות עם חמאה ומפזרים את ציפוי על הלחמנייה ומילוי.מחממים את התנור ל 400 מעלות F ולתת את הלחמניות לשבת בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
אופים במשך כ 15 עד 20 דקות ב 204°.אלה הם חמים טובים או בטמפרטורת החדר. אני אוהב את הפירות המלאים חמים, אבל מעדיף לתת לגרסת הגבינה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף