גבינת שמנת מלא קולאצ'ים
גבינת שמנת מלא Kolaches הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 104 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כפית קטנה של מלח כשר, סוכר, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אוכמניות קרם גבינה Kolaches, Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, ו ריבה מלא שמנת-עוגיות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החלב בכוס מדידת מיקרוגל בטוחה וחום רק עד שהוא מתחיל לרתוח.
תן לו להתקרר עד 130 מעלות F. בעוד החלב מתקרר, לשים את 5 ½ כפות חמאה וסוכר בקערת ערבוב והכה עם כפית. מערבבים את חלמון הביצה, 2 כוסות (250 גרם) של קמח, מלח ושמרים.
התערובת תהיה מתפוררת ויבשה. בהדרגה להוסיף את החלב ומערבבים עד מעורב היטב. מנקודה זו, להוסיף כוס הנותרים של קמח על ידי רבע כוסות עד שיש לך בצק רך כי הוא לא דביק מדי ולא יבש מדי – אם כי זה צריך להיות דביק יותר יבש כי לישה תסיר כמה דביקות.
שים את הקערה על מעמד המיקסר ללוש עם הוו הבצק עד שהוא חלק וגמיש.לשפשף קערת ערבוב ריקה עם חמאה, לשים את הבצק בו, לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.אגרוף הבצק למטה ולהסתובב על משטח מקומח קלות. לצבוט את 16 מנות בגודל שווה וצורה לתוך כדורים קטנים או כתמים.
מניחים 8 כדורים על כל אחד משני דפי אפייה מרופדים קלף.לכסות באופן רופף עם גיליון משומן של ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך שעה.תוך כדי עלייה, מערבבים יחד מרכיבים לציפוי ומילוי.הפוך הזחה בכל כדור עלה ולמלא עם כף מילוי גבינת שמנת.
מברשת בעדינות עם חמאה ומפזרים את ציפוי על הלחמנייה ומילוי.מחממים את התנור ל 400 מעלות F ולתת את הלחמניות לשבת בעוד התנור מתחמם.
אופים במשך כ 15 עד 20 דקות ב 204°.אלה הם חמים טובים או בטמפרטורת החדר. אני אוהב את הפירות המלאים חמים, אבל מעדיף לתת לגרסת הגבינה להתקרר.