קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבעולי Chard ופסטה Scape שום

גבעולי Chard ופסטה Scape שום
גבעולי Chard ופסטה Scape שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי צ'ארד שוויצריים, כריכי שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטגנים שומנים בשווייץ עם שמן זית, שום ופטרוזיליה, פסטה עם שום-Scape Pesto, ו שום Scape ופסטה עגבניות שרי.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הגבעולים השוויצרים במים רותחים עד מכרז, 10 עד 15 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מביאים סיר גדול נפרד של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את פסטה vermicelli במים רותחים עד רך עדיין מוצק לנשוך, 4 עד 5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, להמיס את החמאה עם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני; מערבבים את בצל ונופי שום. מבשלים ומערבבים עד הבצל רך שקוף, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, מערבבים את גבעולי chard, ומבשלים עד הבצל יש השחמה, על 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים את הפסטה המבושלת כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Scapes שוםScapes שום
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
Chard שוויצריChard שוויצרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'