גבעולי שעועית בייקון
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתים וראשוניים לקופסת המתכונים שלך, גבעולי שעועית בייקון עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 54 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 115 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך רצועות בייקון, שעועית ירוקה, אבקת בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 34% , המנה הזו לא כל כך מעולה. חבילות שעועית ירוקה עטופה בבייקון , תבשיל שעועית של 10 דקות וצ'ילי עוף לבן 17 שעועית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים שעועית בסיר גדול ומכסים במים; להביא לרתיחה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים בייקון עד לבישול חלקי, כ-3 דקות; לנקז על נייר סופג.
מסננים שעועית; מניחים כ-12 שעועית על כל רצועת בייקון. מקם קצה אחד של שעועית כך שהם כמעט אחידים; חותכים בערך 1/4 אינץ' מהקצה הזה כך שהגבעולים יעמדו בהגשה. לעטוף רצועת בייקון סביב שעועית; לאבטח עם קיסם.
מניחים גבעולים שטוחים על נייר אפייה לא משומן.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהבייקון פריך.