אם יש לכם שמן צמחי, שום, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה., כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה Akan Aloo Gobi, ו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני. מערבבים את זרעי הכמון, שום, וממרח זנגביל. מבשלים על 1 דקה עד השום הוא משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' ר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תוסיף את תפוחי האדמה. מתבלים עם כורכום, פפריקה, כמון, גארם מסאלה ומלח. מכסים וממשיכים לבשל 5 עד 7 דקות ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
3
מערבבים את הכרובית והכוסברה לסיר. להפחית את החום נמוך לכסות. ערבוב מדי פעם, להמשיך לבשל 10 דקות, או עד תפוחי אדמה וכרובית הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.