קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

גובי אלו (כרובית הודית בסגנון עם תפוחי אדמה)

גובי אלו (כרובית הודית בסגנון עם תפוחי אדמה)
אם יש לכם שמן צמחי, שום, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה., כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה Akan Aloo Gobi, ו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני. מערבבים את זרעי הכמון, שום, וממרח זנגביל. מבשלים על 1 דקה עד השום הוא משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תוסיף את תפוחי האדמה. מתבלים עם כורכום, פפריקה, כמון, גארם מסאלה ומלח. מכסים וממשיכים לבשל 5 עד 7 דקות ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כורכוםכורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים את הכרובית והכוסברה לסיר. להפחית את החום נמוך לכסות. ערבוב מדי פעם, להמשיך לבשל 10 דקות, או עד תפוחי אדמה וכרובית הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.