גוואקמולי צ'ילה צלוי עם צ' יפס טורטיה אפוי
גוואקמולי צ'ילה קלוי עם שבבי טורטיה אפויים דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, צ'ילי, ללא מלח הוסיף אפונה קטנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד גם במחיר סביר הר ד ' אובר. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח סופר כף ציון של 86%. נסו גוואקמולי וצ'יפס טורטיה אפוי, בתפקיד: גוואקמולי תפוח גדול עם שבבי טורטיה אפויים מתוקים ומלוחים, ו שום קלוי, פובלאנו ופלפל אדום גוואקמולי עם שבבי טורטיה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו נייר אפייה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
על קרש חיתוך עורמים 3 טורטיות ובעזרת סכין חדה חותכים ל -8 טריזים (כמו פשטידה). חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות. הפרד כל מה שעשוי להישאר יחד.
מניחים על תבנית אפייה, במרווחים שווים.
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים 8 עד 10 דקות או עד להזהבה.
בסיר בינוני משלבים בצל, אפונה, מים, מיץ לימון, תיבול גוואקמולי ושום. מבשלים 10 דקות עד שהמרכיבים רכים.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
יוצקים תערובת אפונה מקוררת לקערה גדולה.
מוסיפים אבוקדו ומועכים בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה. מסננים עגבניות ומוסיפים לקערה עם צ ' ילי ירוק.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות פואמה קוואן יבש במיוחד. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![פואמה קאווה יבש במיוחד]()
פואמה קאווה יבש במיוחד
מציג ניחוחות פריכים של תפוחים ירוקים, גיר ופרחי אביב, וטעמי פרי טריים וחריפים בפה עם שמץ של מתיקות המאוזנת היטב בחומציות.אפריטיף נהדר, יין זה משתלב גם עם מנות ראשונות וטארטות מלוחות.