קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

גולאש של בובי

גולאש של בובי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את הגולאש של בובי. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 549 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 74 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח מתובל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו גולאש של בובי, גולאש של בובי דין, ו הכלב החם של בובי להמיס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי הקפיצו את הבשר הטחון וההודו הטחון על אש בינונית-גבוהה, עד שלא נשאר ורוד. לשבור בשר תוך כדי הקפצה; כף כל שומן.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הבצלים לסיר ומקפיצים עד שהם רכים כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים 3 כוסות מים, יחד עם רוטב העגבניות, העגבניות, השום, התיבול האיטלקי, עלי הדפנה, רוטב הסויה, תיבול הבית ומלח מתובל. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
הניחו מכסה על הסיר והניחו לזה להתבשל במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את מקרוני המרפק, מערבבים היטב, מחזירים את המכסה לסיר ומבשלים כ -20 דקות. מכבים את האש, מסירים את עלי הדפנה ומאפשרים לתערובת לשבת כ-30 דקות נוספות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מערבבים יחד את החומרים ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.