גולאש של בובי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את הגולאש של בובי. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 549 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 74 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח מתובל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו גולאש של בובי, גולאש של בובי דין, ו הכלב החם של בובי להמיס (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי הקפיצו את הבשר הטחון וההודו הטחון על אש בינונית-גבוהה, עד שלא נשאר ורוד. לשבור בשר תוך כדי הקפצה; כף כל שומן.
מוסיפים את הבצלים לסיר ומקפיצים עד שהם רכים כ -5 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים, יחד עם רוטב העגבניות, העגבניות, השום, התיבול האיטלקי, עלי הדפנה, רוטב הסויה, תיבול הבית ומלח מתובל. מערבבים היטב.
הניחו מכסה על הסיר והניחו לזה להתבשל במשך 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את מקרוני המרפק, מערבבים היטב, מחזירים את המכסה לסיר ומבשלים כ -20 דקות. מכבים את האש, מסירים את עלי הדפנה ומאפשרים לתערובת לשבת כ-30 דקות נוספות לפני ההגשה.
מערבבים יחד את החומרים ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.