קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות14
מגזין

גולובקי פולני (Gawumpki)

גולובקי פולני (Gawumpki)
גולובקי פולני (Gawumpki) הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 20 מנות. למנה זו יש 406 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-23 גרם שומן למנה. תמורת $1.42 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מיורן, אורז, בשר בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רוגעלך פולני, קדרה פולנית ועופות פולנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מרתיחים כרובים עד שהעלים נושרים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוציאים את העלים מהמים כשהם מתקלפים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
ממיסים מרגרינה במחבת גדולה. מבשלים בצל במרגרינה עד לשקיפות, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים בצל מבושל, בשר בקר טחון, עוף עם מרק אורז, אורז, ביצים, מיורן, מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
קח עלה כרוב, הניח אותו שטוח, וקצץ את החלק העבה ביותר לכיוון תחתית העלה כדי להקל על גלגולו; חזור עם כל העלים. לוקחים את העלים החיצוניים הכהים יותר ומרפדים בהם את תחתית תבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
גורפים חלק מתערובת בשר הבקר לעלה ועוטפים את העלה סביב התערובת, עוטפים את הבשר לחלוטין. חזור על הפעולה עד לשימוש בכל תערובת הבקר. מסדרים את עלי הכרוב הממולאים לתבנית הצלייה. מעל כל עלי כרוב שנותרו. מכסים את תבנית הצלייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה ו-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מסירים נייר אלומיניום, מקלפים את השכבה העליונה של עלי הכרוב הנוספים, ויוצקים מרק פטריות זהוב על עלי הכרוב הממולאים. מחליפים את עלי הכרוב העליון, מחזירים את תבנית הצלייה לתנור וממשיכים לאפות עד שהמרק חם, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.