גולובקי פולני (Gawumpki)
גולובקי פולני (Gawumpki) הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 20 מנות. למנה זו יש 406 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-23 גרם שומן למנה. תמורת $1.42 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מיורן, אורז, בשר בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רוגעלך פולני, קדרה פולנית ועופות פולנית.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מרתיחים כרובים עד שהעלים נושרים.
מוציאים את העלים מהמים כשהם מתקלפים ומניחים בצד.
ממיסים מרגרינה במחבת גדולה. מבשלים בצל במרגרינה עד לשקיפות, 5 עד 7 דקות.
מערבבים בצל מבושל, בשר בקר טחון, עוף עם מרק אורז, אורז, ביצים, מיורן, מלח ופלפל בקערה.
קח עלה כרוב, הניח אותו שטוח, וקצץ את החלק העבה ביותר לכיוון תחתית העלה כדי להקל על גלגולו; חזור עם כל העלים. לוקחים את העלים החיצוניים הכהים יותר ומרפדים בהם את תחתית תבנית הצלייה.
גורפים חלק מתערובת בשר הבקר לעלה ועוטפים את העלה סביב התערובת, עוטפים את הבשר לחלוטין. חזור על הפעולה עד לשימוש בכל תערובת הבקר. מסדרים את עלי הכרוב הממולאים לתבנית הצלייה. מעל כל עלי כרוב שנותרו. מכסים את תבנית הצלייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה ו-45 דקות.
מסירים נייר אלומיניום, מקלפים את השכבה העליונה של עלי הכרוב הנוספים, ויוצקים מרק פטריות זהוב על עלי הכרוב הממולאים. מחליפים את עלי הכרוב העליון, מחזירים את תבנית הצלייה לתנור וממשיכים לאפות עד שהמרק חם, כ-15 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.