קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

גולומפק (תבשיל בקר וכרוב)

גולומפק (תבשיל בקר וכרוב)
גולומפק (תבשיל בקר וכרוב) עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תערובת סלט כרוב, בצל, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, ו תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומערבבים פנימה את הבקר הטחון והבצל. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים וזורקים עודפי שומן.
4
שכבו את תערובת הקולסלאו, האורז והבשר הטחון בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרובתערובת סלט כרוב
בשר טחוןבשר טחון
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
שלב את המרק והמים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את המרק על החלק העליון של הבשר הטחון. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים במשך שעה 1 ו 15 דקות, או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור