גולומפק (תבשיל בקר וכרוב)
גולומפק (תבשיל בקר וכרוב) עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תערובת סלט כרוב, בצל, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, ו תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומערבבים פנימה את הבקר הטחון והבצל. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מסננים וזורקים עודפי שומן.
שכבו את תערובת הקולסלאו, האורז והבשר הטחון בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
שלב את המרק והמים בקערה בינונית.
יוצקים את המרק על החלק העליון של הבשר הטחון. מכסים בנייר כסף.
אופים במשך שעה 1 ו 15 דקות, או עד שהאורז רך.