גולש הונגרי
גולש הונגרי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 278 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם עלי דפנה, גזר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את בשר בקר ובצל בסיר בינוני. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד חום אחיד
בסיר גדול, מניחים את הבשר, בצל, מיץ עגבניות, סלרי, שעועית ירוקה, גזר, אפונה, עלי דפנה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 4 שעות.
מערבבים את שעועית הכליה. מבשלים 15 דקות יותר ומגישים חם.