קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

גולש של גיד לזלוטוביץ

גולש של גיד לזלוטוביץ
הגולש של המתכון Guid המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 580 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל כשרים, עלי דפנה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו Guid-Moc-נעל, גיד-זיתים או גווידו-חיים, ו גולאש סיר אחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מתבלים את הצ ' אק עם המלח והפלפל, לפי הטעם. בתנור הולנדי גדול בטוח בתנור (מעדיף ברזל יצוק מצופה פורצלן) מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית וחום עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
3
מוסיפים את הבשר בקבוצות, נזהרים לא להתקהל ודואגים להשחים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
4
הסר את הבשר מהמחבת לתבנית אפייה, או משהו שיכול לתפוס את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל והגזר לתנור ההולנדי ומחבת ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות, הלחות מהבצל תשחרר את החיבה, ולכן מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בצלבצל
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפלפלים ואת שאלוט ומבשלים עד קרמל וכל הנוזל הוא התאדה. מערבבים את רסק העגבניות ומאפשרים לבשל את הטעם החומצי הגולמי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
שאלותשאלות
פלפליםפלפלים
7
מוסיף את הקראווי, פפריקה מתוקה וחמה, פתיתי הצ ' ילי האדומים, marjoram, ו תימין. Deglaze עם בלסמי ולתת להפחית במשך 2 דקות. לאט להוסיף את המניה, ולאחר מכן להוסיף את הבשר וכל מיצים שנאספו מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מרז ' ורםמרז ' ורם
זרעי קימלזרעי קימל
פפריקהפפריקה
מלאימלאי
טימיןטימין
בקרבקר
בשרבשר
8
מוסיפים את עלי המפרץ, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בעדינות לשלב. מכסים ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם, והגשו עם פולנטה צלויה, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
תיבולתיבול
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור