גזר או גרטן
גזר או גרטן הוא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורש קרקרים עגולים חמאה, גזר, קמח, בצל. 65 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גזר או גרטן, גזר או גרטן, ו גזר או גרטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים גזר בספינת קיטור מעל 1 אינץ ' מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים, בערך 6-10 דקות.
ניקוז. בינתיים, בקערה קטנה לשלב קרקרים כתוש עם 1 כף מרגרינה מומסת.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
במחבת בינונית על אש נמוכה מחממים את 2 כפות המרגרינה הנותרות ומטגנים בצל עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל. מבשלים מספר דקות תוך ערבוב למניעת השחמה. לאט לאט לשפוך חלב, תוך ערבוב מתמיד. מגבירים את האש לבינונית ומבשלים עד שהיא מבעבעת ומסמיכה.
מוסיפים גבינה ומערבבים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה גזר.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ ' ומפזרים את תערובת הפירורים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, או עד שהוא מבעבע וזהוב.