גזר לבן-לביבות תפוחי אדמה עם קרם חזרת
גזר לבן-לביבות תפוחי אדמה עם קרם חזרת הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, פלפל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו לביבות תפוחי אדמה-גזר לבן עם חזרת ושמיר, לביבות גזר לבן עם קרם Lox ו חזרת, ו לביבות תפוחי אדמה-גזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמנת חמוצה חזרת; כיסוי וצינה.
שלב תפוחי אדמה, גזר לבן וגזר; להפיץ באופן שווה על כמה שכבות של מגבות נייר.
מפזרים 3/4 כפית מלח; בואו לעמוד 30 דקות. מכסים במגבות נייר נוספות, ולחצו למטה כדי לספוג נוזלים.
מניחים תערובת גזר לבן בקערה גדולה.
מוסיפים בצל, קמח ופלפל; זורקים לשלב.
מחלקים תערובת גזר לבן ל -10 חלקים שווים (כ 1/4 כוס לכל חלק), בעיצוב כל אחד פטי 1/2 אינץ ' עבה.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
להוסיף 5 קציצות; לבשל 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מניחים קציצות מבושלות על תבנית אפייה. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וקציצות לא מבושלות.
אופים לביבות ב 400 במשך 20 דקות, פונה לאחר 10 דקות.
מפזרים באופן שווה עם 1/4 מלח כפית.