גזר מוקפץ עם אצות, זנגביל וטופו
גזר מוקפץ עם אצות, ג'ינג'ר וטופו עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 386 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שומשום, גזר חתוך ג'וליאן, אורז חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שומשום זנגביל כרוב מטוגן וגזר, מרק אצות וטופו, ו Edamame עם טופו, נבטי שעועית ואצות (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את arame עם מים; בואו לעמוד 15 דקות.
מברשת פרוסות טופו עם 1 כפית שמן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טופו ומבשלים עד שהנוזל מטופו מתאדה (3 דקות).
הסר טופו מחבת. מגניב לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ', ולהניח בצד.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים גזר, בצל וג ' ינג ' ר; מבשלים 4 דקות או עד הגזר הוא חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את arame ומלח; לבשל 3 דקות או עד arame הוא רך. מערבבים בטופו ורוטב סויה. מבשלים במשך 5 דקות או עד מחומם היטב.
הערה: אצות נמכרות בחנויות מזון בריאות וסופרמרקטים אסיאתיים.