גיוזה עם רוטב סויה הדרים
גיוזה עם רוטב סויה הדרים נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 120 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפת תפוז, פלפל, רוטב סויה פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות רוטב סויה, אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, ו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה.
הוראות
שלב הראשון 10 מרכיבים במעבד מזון, ולעבד עד קצוץ דק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים תערובת פטריות ותרד למחבת; מבשלים 10 דקות או עד שהנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. מגניב במקצת.
לחות קצוות של עור gyoza עם מים, עבודה עם 1 עור gyoza בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש). כפית על 1 כף תערובת תרד למרכז המעגל. מקפלים לשניים, צובטים קצוות יחד כדי לאטום.
מניחים כופתה, צד התפר למעלה, על תבנית אפייה (לכסות באופן רופף עם מגבת כדי למנוע ייבוש). חזור על ההליך עם עטיפות שנותרו ומילוי.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי כופתאות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כפית שמן ושאר כופתאות.
מוסיפים 1/4 מרק כוס, מיץ 1/3 כוס, 1 רוטב סויה כף, וחומץ למחבת; מביאים לרתיחה.
מניחים רוטב טבילה בקערה קטנה.
להוסיף מרק 1/4 כוס הנותרים למחבת; להביא לרתיחה.
מוסיפים כופתאות; מכסים ומבשלים 2 דקות או עד מכרז.
מגישים עם רוטב טבילה; העליון עם עירית,אם תרצה.