גינה מלאה טוב לזניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מוצרלה, עגבניות משומר, בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוגיות שיבולת שועל מלאות בטוב., ארוחת בוקר אנגלית מלאה בסגנון מונטי - אף - בי, ו לזניה גינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קישואים, סקווש, גזר, פטריות, בצל ופלפלים עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גב שומן חזיר
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
2
ניקוז היטב, ושמורה.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
מורחים 1/3 של הרוטב באופן שווה על החלק התחתון של 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מקום 4 אטריות לזניה לא מבושלות על גבי רוטב. אין חפיפה אטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
8
מורחים 1/2 של תערובת גבינת שמנת על אטריות. מכסים תערובת גבינה עם 1/2 תערובת הירקות, יותר רוטב, העליון באופן שווה עם 6 פרוסות גבינת פרובולון ו 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עם 4 אטריות, שאר תערובת גבינת שמנת, ירקות, רוטב וגבינות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
9
מניחים בתנור במשך 35 דקות או עד לזניה חם מבעבע
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.