גירול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל גירול. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 888 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך זיתים, כמון טחון, טלה טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גירול.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בשר חום עם שום, בצל, אורגנו, כמון, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף. כאשר הבשר כמעט נעשה, מוסיפים פטרוזיליה ומבשלים עד הפטרוזיליה.
הסר תערובת מחום ולאפשר להתקרר.
מגלגלים בצק פיצה לתוך מלבן (כ -18 אינץ 'על ידי 12 אינץ'), עם הצד הארוך פרוש משמאל לימין מולך.
פרוש גבינת פטה, קישואים וזיתים שחורים באופן שווה על הבצק, ומשאיר 3 סנטימטרים מקצוות הקרום חשוף.
מורחים את תערובת הבשר המקורר על החלק העליון, עדיין משאירים קצוות של בצק חשופים.
החל מהקצה הקרוב ביותר אליך, להפשיל את כל העניין עד שהוא כל מגולגל. אתה יכול לעשות זאת על ידי שימוש בקצה החשוף של הבצק בסוף כמו 'רצועה' כדי להיצמד לגלגל ולאטום אותו, לוודא ששני הקצוות נלחצים ואטומים.
מפזרים אבקת שום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות. לאחר מכן, להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך כ 30 דקות, או עד חום זהוב.