קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

גלגלי רוח שוקולד

גלגלי רוח שוקולד
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו גלגלי רוח שוקולד. מתכון זה משמש 54. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו ביצה, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. גלגלי רוח שוקולד, גלגלי רוח שוקולד-דובדבן, ו גלגלי שוקולד אגוזי לוז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את החומרים היבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
3
מחלקים בצק לשניים; מניחים כל מחצית בין שני גיליונות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
רול לתוך 12-ב. איקס 10-ב. מלבנים. מצננים עד כמעט יציב, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
5
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
צ ' יפסצ ' יפס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
6
מורחים על הבצק. מגלגלים בזהירות כל מלבן לגליל ג ' לי הדוק; עוטפים בנייר שעווה. צמרמורת במשך 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
עוטףעוטף
7
חותכים ל-1/8 אינץ'. פרוסות בסכין דקה וחדה; מניחים על ניירות אפייה משומנים או מרופדים בקלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
8
אופים בחום של 350 מעלות למשך 7-10 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק בליס נקטר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
גרהם בק אושר צוף
גרהם בק אושר צוף
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-סק הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים יותר שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר